Билјана Дамјановска Јанчевска на „Ех таа серенада“

Известување

24 Август 2023

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

24 August 21:00 - 24 August 23:00 2020

Scroll to Top