КИЦ БИТОЛА РЕПЕРТОАР

Пијано концерт

Јана Стојковска -пијано, класа на проф.м-р Вера Поповска Мила Петровска-пијано, класа на проф. Весна Милевска  Вторник 18.06 20.00 ч. Свечена […]

Празник на змејовидните чунови

Понеделник 10.06, Офицерски дом-Свечена сала 15.00 ч. Во името на институтот „Конфуциј, Ве покануваме на еден прекрасен настан, „Празник на […]

Scroll to Top