Во пресрет на „Ех, таа серенада“ бесплатно возење со пајтон!

Известување

Од 18.08-01.09.2023 18.30-21.30 ч. Пред Офицерски дом - КИЦ Битола

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

18 August 18:30 - 01 September 21:30 2023

Scroll to Top