Ден на пијаното

Известување

Ден на пијаното 3 издание - Пијано викенд со концерт на ученици од музичите училишта Сабота 25.03.23 КИЦ Битола- Офицерски дом 12.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

25 March 12:00 - 25 March 18:00 2023

Scroll to Top