Еден поинаков историски час на Бит фест 2023

Известување

Кино Манаки 12.00 КИЦ Битола 07.08.2023

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Кино Манаки

Времетраење на настанот

07 August 23:00 - 08 August 00:00 2023

Scroll to Top