Започна Локум фест 2023

Известување

18-19 Јули Плато-Офицерски дом -КИЦ Битола 20.30 ч.

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

18 July 20:30 - 19 July 14:00 2023

Scroll to Top