Зимска приказна

Известување

Осум дневно предновогодишно задоволство за сите генерации на битолчани, од 24-31/12/2022Офицерки дом - Плато

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

24 December 11:00 - 31 December 23:00 2022

Scroll to Top