Изложба„Поема на атомите“ на Благојче Петровски

КИЦ Битола Кристална сала-Офицерски дом 19.30

20.01.2024

КАТЕГОРИЈА

Ликовно галериска дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

20 January 19:30 - 22 January 10:00 2024

Scroll to Top