Изложба на Диме Темков

Известување

Графикии слики Свечена сала, Офицерски дом

КАТЕГОРИЈА

Ликовно галериска дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

05 June 18:00 - 12 June 18:00 2023

Scroll to Top