Изложба „Симболи И Нови Контексти- Графичко Творешво На Ѓото

Известување

Офицерски дом - Мала галерија север, 13.09.23 со почеток во 20.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Ликовно галериска дејност

ЛОКАЦИЈА

Кино Манаки

Времетраење на настанот

13 September 20:00 - 20 September 10:00 2023

Scroll to Top