КИЦ Битола Неделна културна агенда

Известување

Културна агенда на КИЦ Битола од 03/-5 до 06/05/2023

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

06 May 12:00 - 06 May 21:00 2023

Scroll to Top