КОНКУРС

Известување

КИЦ Битола - Конкурс за Вечер на серенади „Ах, таа серендада“ 2023

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

01 February 09:00 - 31 March 23:59 2023

Scroll to Top