Концерт-Историја на музиката

Известување

Концерт во чест на 45-то издание на ИФФК Браќа Манаки - Битола Изведба на Концерт бр.5 од Бетовен Тоше Поп Лазаров - пијано Трајче Роглев - корепетитор 13.05.2024 КИЦ Битола, Офицерски дом - Свечена сала 20.00 ч. Влезот е слободен.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

13 May 20:00 - 13 May 22:00 2024

Scroll to Top