Концерт „Калеидоскоп на звукот“

Свечена сала

Офицерски дом

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски Дом

Времетраење на настанот

26 January 19:00 - 26 January 21:00 2024

Scroll to Top