Концерт на Давид Стојчевски, Димитриј Стојчевски-пијано

Известување

Свечена сала-Офицерски дом-КИЦ Битола 18.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

06 June 20:00 - 06 June 22:00 2023

Scroll to Top