„Да бидеме креативни, а не девијантни“

Локација

Офицерски дом - Плато

Време

Петок 31.05 Офицерски дом - Плато 11.00 ч.

Категорија

Мултимедија

Општинскиот совет за превенција на детско претстапништво – Битола и ЈОУ Културен и информативен центар Битола, со настан за учениците од основните и средните училишта во Општина Битола. „Да бидеме креативни, а не девијантни“
Настапуваат младински музички бендови, а ќе биде организирана и креативна работилница.
 
Scroll to Top