Концерт на Државно музичко училиште Битола

Концерт по повод 77 годишнината од постоењето на

Државното Музичко Училиште -Битола

КАТЕГОРИЈА

Музичка уметност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски Дом

Времетраење на настанот

21 Февруари 19:00 - 21 Февруари 22:00 2024

Scroll to Top