Концерт на инструменталисти

Известување

Сабота 22.04, Офицерски дом - КИЦ Битола 19.00 ч. Јавен настап на инструменталисти од проектот„Изучување на традиционални инструменти од битолското поле“

КАТЕГОРИЈА

Културно уметнички аматеризам

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

22 April 19:00 - 22 April 21:00 2023

Scroll to Top