Концерт на Камерниот оркестар на Битола

Известување

Сабота 18.03.23 КИЦ Битола, Офицерски дом - Свечена сала 20. 00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

18 March 20:00 - 18 March 22:00 2023

Scroll to Top