Концерт на Јована Арсоска

Известување

Свечена сала - Офицерски дом-КИЦ Битола, 23.05.23, со почеток во 19.30 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

23 May 19:30 - 23 May 21:30 2023

Scroll to Top