Концерт „Птиците се враќаат“

Известување

Вечерва во 20.00 ч. во Свечената сала на Офицерски дом

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

29 August 20:00 - 29 August 22:00 2023

Scroll to Top