Културна агенда на КИЦ Битола од 06.11-11.11

Известување

Културна агенда, настани за оваа недела во објектите на КИЦ Битола

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

06 November 12:00 - 06 November 13:00 2023

Scroll to Top