Културна агенда од 29.05-03.06

Известување

Културна програма за наредната недела во објектите на КИЦ Битола

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

03 June 09:00 - 03 June 22:00 2023

Scroll to Top