Културна агенда 05/06-11/06

Известување

Културна агенда на КИЦ Битола за оваа недела

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

11 June 18:00 - 11 June 22:00 2023

Scroll to Top