Матурски концерт на Александар Велковски-кларинет

Известување

Свечена сала-Офицерски дом, КИЦ Битола18.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

06 June 18:00 - 06 June 19:00 2023

Scroll to Top