Матурски концерт на Викторија Чавдаровска

Известување

КИЦ-ОФИЦЕРСКИ ДОМ 21.06 СВЕЧЕНА САЛА 18.00 Ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

21 June 18:00 - 21 June 19:00 2023

Scroll to Top