Матурски Концерт На Емилија Богоевска

Известување

31.05 Свечеана сала- Офицерски дом-КИЦ Битола 20.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

29 May 20:00 - 29 May 21:00 2023

Scroll to Top