Матурски концерт на Николче Петкоски - пијано

Време

Понеделник 27.05.2024, 18:00 ч.

Локација

Офицерски дом - Свечена сала

Категорија

Музичка дејност

Денешниот ден е во знак на најплеменитиот музички инструмент-пијаното.
Првиот концерт за вечерва е матурскиот концерт на Николче Петкоски-пијано, во класата на проф. м-р Маја Божиновска. Свечена сала- Офицерски дом 18.00 ч.
Scroll to Top