Матурски концерт на Ѓорѓи Димовски

Известување

Понеделник 29.05, Свечена сала-Офицерски дом-КИЦ Битола 19.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

29 May 19:00 - 29 May 20:00 2023

Scroll to Top