Матурски концерт на Јана Блажевска

Известување

Офицерски дом-КИЦ Битола, храм на уметноста. Иако сме на половина од работната недела, културната понуда добива на интензитет. Ни претставува особено задоволство да го најавиме матурскиот концерт на младата и перспективна Јана Блажевска - сопран. Ве очекуваме во Свечената сала на Офицерски дом - КИЦ Битола, утревечер на 10.05.2024 со почеток во 18.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

10 May 18:00 - 10 May 19:00 2024

Scroll to Top