Проекција на „Примо Да Круз“

Известување

Сабота 08.07.2023 Алтернативен галериски подрум -Офицерски дом-КИЦ Битола 20.00 ч. ЗРНО- меѓународен фестивал на алтернативна фотографија.

КАТЕГОРИЈА

Ликовно галериска дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

08 Јули 20:00 - 22 Јули 20:00 2023

Scroll to Top