Модна ревија

Известување

Среда 28.06 ,Офицерски дом-КИЦ Битола 20.00 ч. „Бесконечност“- Анастасија Зулевска

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

28 June 20:00 - 28 June 22:00 2023

Scroll to Top