Неделна културна агенда

Известување

На програмата на КИЦ Битола оваа недела

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

13 March 19:00 - 18 March 20:00 2023

Scroll to Top