ОБОИ МЕ!

Известување

Настан по повод Меѓународниот ден на лица со попреченост.

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културат

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

02 December 12:00 - 05 December 13:00 2022

Scroll to Top