Перформанс

Известување

Баница 1903- Стратегот на македонскиот универзум од Зоран Пејковски и 100 години од документарецот „Македонија низ слики“ на Арсениј Јовков 4 Мај, КИЦ - Офицерски дом 20.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

04 May 20:00 - 04 May 22:00 2023

Scroll to Top