Поетско матине со Роберто Наси

Известување

Роберто Наси е роден 1973 година, живее во Виченца. Објавил неколку збирки поезија, меѓу последните "Логика на сенките", "69 снегулки" "И ништо не е тоа што е", "Варијации на езерото", "Летечката невеста".

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

15 September 12:00 - 15 September 15:00 2022

Scroll to Top