ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Последно ажурирано: 21 октомври 2022 година. Ви благодариме што ја посетивте Политиката за приватност на КИЦ. Оваа Политика објаснува како КИЦ (колективно, „КИЦ“, Ние“, „Нас“ или „Нашите“) собира, користи и споделува информации за Вас („Вие“, „Ваш“ или „корисник“) кога ги пристапувате или користите на нашите веб-страници („Услуги“). Корисниците се одговорни за сите податоци од трета страна што ги даваат или ги споделуваат преку нашите услуги и потврдуваат дека имаат согласност од трета страна да ни ги даде таквите податоци.

Scroll to Top