Програма - актуелно

Известување

Настани во објектите на КИЦ Битола ( Кино Манаки и Офицерски дом) за неделава.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

09 May 14:00 - 09 May 15:00 2023

Scroll to Top