Програма по денови за „Зимска приказна“ на платото на Офицерскиот дом

Центарот на случувањата е платото на Офицерскиот дом-КИЦ Битола.

Повелете и вечерва со програмата на „Зимската приказна“, во организација на Општина Битола.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

25 December 10:00 - 25 December 11:00 2023

Scroll to Top