Програмска агенда на КИЦ 0Д 04.12-09.12

Детална програма на настани во КИЦ Битола за оваа недела.

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

06 December 10:00 - 06 December 11:00 2023

Scroll to Top