Промоција на електрично пијано

Известување

Свечената сала на Офицерски дом-КИЦ Битола со почеток во 19.00 ч

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

23 December 19:00 - 23 December 20:00 2022

Scroll to Top