Промоција на книгата "Да беше поинаку" од Добре Тодоровски

Известување

Промоција на книгата „Да беше поинаку“ од Добре Тодоровски

КАТЕГОРИЈА

Издавачка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

13 September 20:00 - 13 September 22:00 2022

Scroll to Top