Промоција на книгата Деконструкција на празнината

Известување

„Деконструкција на празнината“ од Даниела Андоновска - Трајковска за книгата ќе зборуваат; Мишел Павловски и Борче Панов модератор; Билјана Гграматковски Музика; Горјана Стојановска Петок-14.07.2023, Свечена сала-Офицерски дом-КИЦ Битола 19.30 ч

КАТЕГОРИЈА

Издавачка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

14 July 19:30 - 14 July 20:30 2023

Scroll to Top