Промоција на книгата „Македонски песнослов“

Известување

Офицерски дом - Свечена сала 19.00 ч. Промоција на книгата „Македонски песнослов“ од Никола В.Ристевски

КАТЕГОРИЈА

Издавачка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

15 June 19:00 - 15 June 21:00 2024

Scroll to Top