Промоција на книга по повод 23 Октомври

Известување

23.10.2023 Кино Манаки- КИЦ Битола 20.30 ч. „Фитилот догорува“ од Зоран Пејковски

КАТЕГОРИЈА

Издавачка дејност

ЛОКАЦИЈА

Кино Манаки

Времетраење на настанот

23 October 20:30 - 23 October 22:30 2023

Scroll to Top