Промоција на Универзитетски книги

Известување

Петок 21.04.23 во Офицерскиот дом, со почеток во 18.00 ч. промоција на два универзитетски учебници, „Интеркултурна комуникација и билингвизам и „Интеркултурно образование“ од авторите проф-д-р Јасмина Кочовкса, проф-д-р Билјана Граматковки и проф.д-р Данче Сивакова Нешковски.

КАТЕГОРИЈА

Помошни дејности во изведувачката уметност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

21 April 18:00 - 21 April 20:00 2023

Scroll to Top