Работилница

Известување

„Како до успешен букинг“ со Сашо Поповски 05/05 Кино Манаки - КИЦ Битола 18.00 ч. влез слободен

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Кино Манаки

Времетраење на настанот

05 May 18:00 - 05 May 20:00 2023

Scroll to Top