Сашко Кедев - 8/8000

18 Јануари, во Офицерски дом - КИЦ Битола

со почеток во 18.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Помошни дејности во изведувачката уметност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

18 January 18:00 - 18 January 20:00 2024

Scroll to Top