Се оддржа вечер во чест на великанот Шекспир

Известување

Се оддржа вечер во чест на великанот Шекспир

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

25 Април, 2024

Scroll to Top