Театарска претстава

Известување

23.02 Офицерски дом - Свечена сала 20.30 ч.

КАТЕГОРИЈА

Сценско уметничка дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

23 February 20:30 - 23 February 22:00 2023

Scroll to Top